Friday, March 16, 2007

Aληθεια τι συμβαινει...

...αναρωτιομαστε πολλοι.Τι τρεχει σ'αυτη την χωρα που επιμενουμε μαλλον απο ρομαντισμο να την λεμε Ελλαδα.Και λεω απο ρομαντισμο,γιατι η χωρα μας μονο απο Ελληνες δεν κατοικειται.Οπου και να γυρισω βλεπω ξενους,μπαινω στα λεωφορεια και βλεπω ξενους,θελω να ρωτησω κατι στο δρομο και μου απαντανε στα αλβανικα στα σομαλιανα,στα ρωσικα.Που πηγαν οι ελληνες?
Και λεγοντας ελληνες δεν εννοω τους διαφορους αναρχοαπλυτους του ιντυ και του ανατολικου.αυτοι ειναι εν δυναμει προδοτες,Εφιαλτες που περιμενουν την καταλληλη περισταση για να κατασπαραξουν τον Ελληνα,για να καψουν την σημαια,για να βγαλουν το μισος τους και τα κομπλεξ τους στην περιουσια του απροστατευτου πολιτη.
Εννοω τους αληθινους Ελληνες,τους Ελληνες του φιλοτιμου,της παλικαριας,της ανδρeιας και γιατι οχι του tzatziki και greek mousakas.Γιατι μεχρι και εκει μας αλωσε η ξενη προπαγανδα.Εμαθαν ολοι την μπολονεζ μακαροναδα και στεικ με καφε ντε παρϊ.Ουστ!

Θα προσπαθησω μεσα απο αυτο το μπλογκ να κανω καποιες σκεψεις για την πραγματικοτητα σημερα και να συζητησω με οσους ενδιαφερονται την ελληνικη επικαιροτητα.Μακρια απο βαρυσημαντες αναλυσεις,ξυλινη πολιτικη γλωσσα και φανατισμους.
Συντονιστειτε ακολουθει συνεχεια...

3 comments:

ελληνισμός said...

Μην ανησυχείς μια απλή παρακμή είναι … πριν λίγο καιρό ήμασταν σαν τους Σπαρτιάτες! ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ήμασταν σαν τους σπαρτιάτες…

Από την μικρασιάτικη καταστροφή . «ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ , Β ΕΚΔΟΣΗ 1966. ΣΕΛ 52


«Οι τσέτες καλούν τον αρχηγό τον αρχηγό τους, το τοπικό έφορο Νικόλαο Αυγερίδη , ν’ απαρνηθρί τον εθνισμό του, το προσκυνήσει τον Μωαμεθ , αν ήθελε να σωθεί. «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ», ήταν η απάντηση του ήρωα εκείνου Φρύαξαν οι Τσέτες. Λύσσαξαν από το κακό τους. Στο πρόσταγμα του Μεντερές, ένας Τσέτης τραβά το μαχαίρι του και βγάζει το μάτι του Αυγερίδη. Το αίμα πετάγεται με ορμή , πιτσιλίζει και τον βασανιστή του. Αλλ’ ο Αυγερίδης δεν λυγίζει. Τον καλούν και πάλι ν’ αρνηθεί την Πατρίδα του. Κι αυτή τη φορά απαντούν όλοι μαζί , βροντοφωνουν : «ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ» . Τα δύσμοιρα παιδιά βάδιζαν προς το θάνατο σαν να πήγαιναν σε πανηγύρι. Κι ήταν πράγματι πανηγύρι για του Έλληνες της εποχής εκείνης ο θάνατος για την Πατρίδα. Οι Τσέτες δεν μορούν πια να συγκρατηθούν. Ο αυγερίδης κομματιάζεται. Ο Φιλοκτήτης Αργυράκης γδέρνεται κυριολεκτικά.»

NetDaemon said...

To xω το βιβλιο φανταστικο.Δες και την μαυρη βιβλο της μικρας Ασιας που περιγραφει πως οι τσετες σφαξαν του μικρους προσκοπους.ανατριχιαστικο..

zarathustra said...

Γιατί ρε Ερνστ; Τι έχει η μπολονεζ και το Παρίσι; I can not understand why you get so mad about it.