Tuesday, February 9, 2010

Ροζ ραντεβού μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών

Οκτώ αλλοδαπές, από τη Ρωσία, Ουκρανία, τη Λετονία και τη Βουλγαρία, οι οποίες «έκλειναν»… ροζ ραντεβού, μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών και έναντι πληρωμής βέβαια, συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που έγινε χθες.
Αστυνομικοί, προσποιούμενοι τους πελάτες, έδωσαν ραντεβού με τις συγκεκριμένες κοπέλες σε διάφορα πολυτελή ξενοδοχεία στην Αθήνα. Όταν εκείνες εισέπρατταν την προκαθορισμένη αμοιβή, τότε συλλαμβάνονταν.
Ηλικίας από 26 έως 37 ετών, οι νεαρές αλλοδαπές «διαφήμιζαν» τα προσόντα και τις υπηρεσίες που προσέφεραν μέσω δύο ιστοσελίδων: του suzana.com και του ladiestours.com.
Zougla.gr

5 comments:

Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες said...

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ BLOGGERS

Αγαπητοί φίλοι bloggers

Είμαστε μία ομάδα νέων, που σκεφτόμαστε πατριωτικά και ανησυχούμε, ιδίως τον τελευταίο καιρό, για τις εξελίξεις στην πατρίδα μας. Οι αποφάσεις αφήνονται σε χέρια ανθρώπων που δεν μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς, και εμείς απλά τούς παρακολουθούμε, ανήμποροι να αντιδράσουμε. Στο διαδίκτυο τα πατριωτικά blogs κυριαρχούν, αλλά αν και πλειονότητα, είμαστε αδρανείς την στιγμή που η πατρίδα μάς χρειάζεται. Πολύ καλή η ενημέρωση από τα blogs αλλά δεν φτάνει.

Σκεφτήκαμε λοιπόν, ότι ήρθε ή ώρα να περάσουμε από την διαδικτυακή ενημέρωση στην ουσιαστική δράση. Πρέπει να κάνουμε την δύναμη των πατριωτών bloggers μετρήσιμη οντότητα, και από το περιθώριο να μπούμε στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Η προσπάθεια όλων μας μέσω του διαδικτύου δηλώνει περίτρανα την ακούραστη διάθεσή μας να αγωνιστούμε γι' αυτά που πιστεύουμε, για το καλό της πατρίδας. Καιρός λοιπόν να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Να ενώσουμε τις δυνάμεις των bloggers ώστε να καταστεί μετρήσιμη δύναμη με δράση και εκτός διαδικτύου. Το ερώτημα που εύλογα γεννάται είναι "πώς θα μπορέσουν οι Έλληνες πατριώτες bloggers να συντονιστούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε όλη την Ελλάδα ;".

Είμαστε σίγουροι, ότι η πρόταση δεν σας αφήνει αδιάφορους και έχετε να προτείνετε ιδέες επί του θέματος. Γι΄ αυτό, σάς καλούμε, όλους εσάς τους πατριώτες bloggers, να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα.

Η πρόσκληση απεστάλη σε 105 ακομμάτιστους Έλληνες bloggers του πατριωτικού χώρου και αναμένουμε τις απαντήσεις σας στην ηλ. διεύθυνσή μας akommatistoi@gmail.com . Φίλοι bloggers , "Οι καιροί ου μενετοί".

Με εκτίμηση
Στέφανος, Μάριος, Γιάννης
http://akommatistoi.blogspot.com

Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες said...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ BLOGGERS

Αγαπητοί φίλοι bloggers

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, η πρώτη συνάντηση Ελλήνων πατριωτών bloggers, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 7:30μμ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ" (Παλλάδος 21 & Μιαούλη, 3ος όροφος, πλατεία Ψυρρή, πλησίον της στάσης ΗΣΑΠ / Μετρό "Μοναστηράκι").

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την συμμετοχή σας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η συγκεκριμένη αίθουσα, χωρητικότητας 50 ατόμων, θα είναι επαρκής.

Σας περιμένουμε, με δικές σας προτάσεις και ιδέες, με σκοπό να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για κοινή δράση, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί,

Με εκτίμηση
Στέφανος, Μάριος, Γιάννης
http://akommatistoi.blogspot.com

Y.Γ. Η ανακοίνωση απεστάλη σε 120 ακομμάτιστους Έλληνες bloggers του πατριωτικού χώρου.

Ακομμάτιστοι Έλληνες Πολίτες said...

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ BLOGGERS

Αγαπητοί φίλοι bloggers

Μετά την επιτυχημένη πρώτη συνάντηση Ελλήνων bloggers, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 20:30μμ, στην αίθουσα του φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, Καρύτση 8, στο κέντρο των Αθηνών.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πλέον ολοφάνερο ότι οι ασυμβίβαστοι bloggers, εκείνοι που δρουν πέρα από οποιοδήποτε κομματικό ή προσωπικό συμφέρον, αποτελούν υπολογίσιμη δύναμη που πρέπει να ενεργοποιηθεί.

Στην συνάντηση αυτή, κατόπιν γνωριμίας με τους νέους bloggers, θα θέσουμε τις βάσεις μιας κοινής ιδεολογικής πλατφόρμας, που θα συνάδει με τις απόψεις όλων μας και θα καθορίσει τις δράσεις που θα ακολουθήσουμε.

Στη συνέχεια θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του διαδικτυακού δακτυλιδιού (webring), δηλ. ενός ευρετηρίου ιστοχώρων που μοιράζονται κοινή θεματολογία και μπορούν να συμμετάσχουν τόσο απλοί χρήστες όσο και bloggers. Eπίσης, θα συζητηθούν, τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του webring σε σχέση με την διαδικτυακή πύλη (portal) και θα ακολουθήσουν ερωτήματα, απορίες και προτάσεις. Το webring ή το portal θα αποτελεί τον χώρο επικοινωνίας αλλά και θα φιλοξενεί τις δράσεις του πατριωτικού κινήματος των bloggers.

Τέλος θα συζητήσουμε τα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας και θα προτείνουμε δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Παρακαλούμε τους φίλους bloggers που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή για να τους αποστείλουμε περαιτέρω πληροφορίες για την συνάντηση.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά, με δικές σας ιδέες και προτάσεις.

Με εκτίμηση
Στέφανος, Μάριος, Γιάννης
http://akommatistoi.blogspot.com

Anonymous said...

Οι φοβικοί τύραννοι δεν είναι παντοδύναμοι, αφού ηττήθηκαν σε Βιετνάμ και Αφγανιστάν ενώ αλληλομισιούνται επίσης. Ούτε τον ήλιο, τα ηφαίστεια ή τις βαρυχειμωνιές μπορούν να ελέγξουν, κι ας περιαυτολογούν...
Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου. Αλλά λογαριάζουν χωρίς την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να ελέγξουν π.χ. τον ήλιο, τα ηφαίστεια, ενώ ούτε να ετοιμάσουν την τροφή τους μόνοι τους δεν μπορούν...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!
http://www.youtube.com/watch?v=EGYDNM0M4XE

*http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

Anonymous said...

Την δημοσκόπηση για τους λαθρομετανάστες σου την χαλάνε αυτοί εδώ.
tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_3185.html