Sunday, May 13, 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ

Τα χαμε πει 100 φορες για το ποιος ειναι ο "κυριος". Αραγε ο κ.Χρυσοχοιδης που τον ειχε και συνομιλητη σε υποθεσεις αλλοδαπων τι εχει να πει? Αμα ειναι ετσι ο προεδρος φαντασου τους αλλους τι κανουν....






ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ. Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών. Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια.Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ’ αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!.. Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών κ. Παντελή, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα..
σε βάρος του. Ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/05/blog-post_9157.html

No comments: