Monday, April 16, 2012

Μάχη για την ζωή του δίνει αυτήν την ώρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο ένας από τους δύο νεαρούς που έπεσαν θύματα Βουλγάρων.Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας.


Κανονικά πρέπει οι Κρητικοί να ξεσηκωθούν και να πετάξουν τους αλλοδαπούς λαθρέποικους στην θάλασσα οπως κανανε καποτε οι παππουδες τους με τους Γερμανους.


ΚΡΗΤΗ 
Μάχη για την ζωή του δίνει αυτήν την ώρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο ένας από τους δύο νεαρούς από τους Κουνάβους Ηρακλείου θύμα του άγριου επεισοδίου που... σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ μεταξύ Ελλήνων και Βουλγάρων υπηκόων.

Με λιγότερα τραύματα βγήκε τελικά σήμερα το πρωί από το Νοσοκομείο ο δεύτερος νεαρός, ο οποίος γλίτωσε από τα μανιασμένα χτυπήματα των Βουλγάρων.

Ο μεγαλύτερος νεαρός όμως, φέρει πολλαπλά χτυπήματα και σοβαρές κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις ενώ από τα χτυπήματα έχει.....
παραμορφωθεί το πρόσωπο του. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ένας από τους αλλοδαπούς τον χτύπησε με ένα γκασμά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο νεαροί Γ.Μ. (27χρονών) και Μ.Γ.(21 χρονών) έπεσαν θύματα αλλοδαπών Βουλγάρων υπηκόων, οι οποίοι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, τους χτύπησαν με μανία.

Οι τρεις αλλοδαποί δράστες Βουλγαρικής καταγωγής ηλικίας 45, 21 και 23 ετών, πατέρας και γιοί, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες συγκρούστηκαν με τους ντόπιους όταν οι τελευταίοι θέλησαν να τους συνετίσουν καθώς έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς με αυτοκίνητο στο στο κέντρο του χωριού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο PRISMANEWS ο αυτόπτης μάρτυρας Μαρίνος Αθανασάκης από τους Κουνάβους το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα. Όπως μας είπε καθώς κινούνταν με το αυτοκίνητο του προς το χωριό είδε τον 21χρονο Μ.Γ να τρέχει πανικόβλητος στην μέση του δρόμου και να τον ακολουθεί ένας από τους τρεις αλλοδαπούς με μία βαριοπούλα έτοιμος να χτυπήσει το νεαρό στο κεφάλι. Η ακαριαία κίνηση του αυτόπτη μάρτυρα να κλείσει με το αμάξι του το δρόμο έτρεψε σε φυγή το Βούλγαρο χωρίς ευτυχώς να κάνει πράξη το αποτρόπαιο σχέδιο του. Ένας από τους τρεις Βουλγάρους όμως απευθύνθηκε στον αυτόπτη μάρτυρα και σύμφωνα με τον τελευταίο του είπε:"Εγώ είμαι τρελός" χτυπώντας με ένα λοστό ένα πέτρινο τοίχο.

Όπως διηγείται ο αυτόπτης μάρτυρας ο 21χρονος Μ.Γ. φωνάζοντας ζητούσε βοήθεια για το φίλο του τον οποίο λίγα λεπτά νωρίτερα είδε να χτυπά με μανία στο κεφάλι ένας από τους Βουλγάρους με ένα γεωργικό εργαλείο (γκασμά) και να του επιφέρει σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του 27χρονου τα τραύματα του στο κεφάλι είναι ιδιαίτερα σοβαρά.

Χθες το βράδυ μάλιστα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση ενώ μόλις η κατάσταση της υγείας του ομαλοποιηθεί θα απαιτηθούν πολλές χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του προσώπου του.

Τόσο ο νεαρός Μ.Γ. όσο και ο αυτόπτης μάρτυρας έχουν ήδη προβεί σε κατάθεση στις αστυνομικές αρχές που έχουν ζώσει το χωριό, καθώς οι εξαγριωμένοι Κουναβιανοί έσπασαν το αυτοκίνητο των Βουλγάρων.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα όταν οι τρεις Βούλγαροι οδηγώντας σε κατάσταση μέθης κινούμενοι στο κέντρο του χωριού τράκαραν δύο αυτοκίνητα.

Οι δύο νεαροί Έλληνες τους ακολούθησαν με το αυτοκίνητο τους και σταμάτησαν έξω από το σπίτι των αλλοδαπών στους Κουνάβους, όπου και σημειώθηκε η συμπλοκή.

Πρίν από την επίθεση οι τρεις Βούλγαροι με γκασμάδες και βαριοπούλες έσπασαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος.

Όπως αναφέρει στο Prismanews ο αυτόπτης μάρτυρας Μαρίνος Αθανασάκης οι αλλοδαποί που ζουν τα τελευταία χρόνια στο χωριό τους συχνά μεθούν και προκαλούν επεισόδια και μεταξύ τους συμπλοκές.

Ποτέ όμως μέχρι σήμερα δεν σημειωθεί ανάλογο περιστατικό συμπλοκής με τους κατοίκους του χωριού.
prismanews.gr

No comments: