Friday, April 20, 2012

Αλλη μια δολοφονία ηλικιωμένου απο λαθρομετανάστες.

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20110605/engine/pegasus_LARGE_t_12598_photo16912_ALVANOS_type12128.jpgΥπάρχουν ακόμα άπειρα γεροντάκια που περιμένουν καρτερικά να δολοφονηθούν από αλβανο-βουλγαρο-αλγερινο-μαροκο-ιρακινο-σομαλο-αφγανο-πακιστανο-μπαγκλαντεσιανούς.ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Δυο αλλοδαποί ηλικίας 48 και 28 χρόνων κάτοικοι γειτονικού χωριού, είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας με θύμα τον 84χρονο που βρέθηκε δεμένος και ημίγυμνος έξω από το σπίτι του στη Μίνθη Ζαχάρως την Τρίτη. Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία και οι φονιάδες άρπαξαν ποσό ύψους 1.500- 1.700 ευρώ!
     
Ακολουθώντας τα στοιχεία και τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου ανακάλυψαν τα ίχνη των δραστών και εντόπισαν τον ένα στο Βραχάτι Κορινθίας, όπου πήγε μετά τη δολοφονία του ηλικιωμένου. Αμέσως μετά, συνέλαβαν τον δεύτερο στο σπίτι του σε κοινότητα κοντά σε αυτή του θύματος.
     
Ο ένας από τους αλλοδαπούς που κρατούνται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας έχει ομολογήσει το έγκλημα, ενώ ο δεύτερος κρατά πεισματικά κλειστό το στόμα του και η προανάκριση συνεχίζεται ώσπου να ολοκληρωθεί η δικογραφία που σχηματίζεται.
απο Πρωτο Θεμα.

No comments: