Friday, April 20, 2012

Γύφτοι λεηλάτησαν Δημοτικό σχολείο στους Σοφάδες Καρδίτσας ... Σε απόγνωση ο Δήμαρχος και οι κάτοικοι

Τι θα γινει επιτελους με το θεμα των υπανθρωπων κατσιβελων? Αυτα τα τσιμπουρια με καποιο τροπο πρεπει να σταματησουν να δημιουργουν προβληματα! Τα χουμε πει 100 φορες                         Ε Ι Ν Α Ι  Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι.
Αν καποιος ξερει να μας πει εστω και ενα πραγμα που εχει προσφερει αυτος ο "λαος" στην Ελλαδα, ας το γραψει στα σχολια να το δουμε (και να γελασουμε)...

O Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Οι πλιατσικολόγοι δε θα κάνουν άβατο τους Σοφάδες»
Ο Δήμαρχος Σοφάδων μετά τις λεηλασίες που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Απριλίου 2012  στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων και ενσυνεχεία οι γύφτοι κρύφτηκαν στον οικισμό των Τσιγγάνων που δεν μπορέι να κανείς  δήλωσε τα εξής:
«Για μια ακόμα φορά η πόλη των Σοφάδων παραδόθηκε απροστάτευτη και εγκαταλελειμμένη στις ορέξεις ορισμένων κακοποιών στοιχείων
που επιχειρούν να επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες και νόμους στην περιοχή...

Εκείνων που θέλουν να κάνουν άβατο την περιοχή του παλιού οικισμού των τσιγγάνων.
Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση στον παλιό οικισμό των τσιγγάνων είναι ανεξέλεγκτη κι επικίνδυνη. Για πολλοστή φορά μέσα σε ένα χρόνο το 4ο Δημοτικό Σχολείο έχει γίνει στόχος ανεγκέφαλων πλιατσικολόγων που το καταστρέφουν. Αυτή τη φορά προσπάθησαν να το κάνουν στάχτη. Μπορεί να μην κατάφεραν να αποτελειώσουν αυτό που ήθελαν, οι ζημιές όμως είναι τεράστιες και για μια ακόμα φορά ο δημοτικός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί σημαντικά για την αποκατάστασή τους.
Ο Υπουργός Παιδείας ενδιαφέρθηκε προσωπικά και επικοινώνησε μαζί μου για το θέμα. Τον διαβεβαίωσα ότι οι υπηρεσίες του δήμου έχουν ήδη κινητοποιηθεί και αντιμετωπίζουν ήδη τις ζημιές με τον ταχύτερο και τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να μην παρακωλυθεί η εκπαιδευτική λειτουργία.
Όμως η λύση στο πρόβλημα δεν είναι κάθε φορά η επισκευή των ζημιών,  η αντικατάσταση των κλεμμένων αντικειμένων, η ανοικοδόμηση των καμένων, το αδιάκοπο ξήλωμα των καλωδίων ρευματοκλοπής, η προφύλαξη από τους πυροβολισμούς κλπ. Η αποσπασματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν καθημερινά, συντηρεί ένα πρόβλημα που εδώ και χρόνια διογκώνεται επικίνδυνα.
Για να καθαρίσει η κόπρος του Αυγείου απαιτείται ολοκληρωμένος σχεδιασμός και αποφασιστική αντιμετώπιση. Εμείς πάντως απ’ την πλευρά μας κινούμε κάθε διαδικασία που χρειάζεται προκειμένου να μπει σειρά και τάξη. Ο τσαμπουκάς των κάθε είδους κρυπτόμενων  κακοποιών δε θα περάσει.»
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/04/blog-post_8805.html

No comments: