Monday, January 4, 2010

Η κυβέρνηση αποφασισμένη να προχωρήσει στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τους μετανάστες

ΣΤΟ OPENGOV.GR ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΕΙΤΕ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ Η 'ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ' ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ GEFFREY.ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ "ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!".ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΠΕΖΗΣΕΣ 2 ΚΑΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...
Η μεγαλύτερη απάτη που προσπαθεί να περάσει σχετικά με το νομοσχέδιο είναι ότι «διορθώνει» κάποιου είδους «αδικία» που αυτή τη στιγμή οι μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι. Μερικές διευκρινίσεις:
- Η μετανάστευση και τα πολιτικά δικαιώματα δεν είναι «ανθρώπινα δικαίωματα» είναι πολιτικά, στην ευχερια ενός κράτους σε ποιον τα παραχωρεί. Δεν είναι «ανθρωπινο δικαίωμα» μου να γίνω πολίτης του Λουξεμβούργου επειδή έτσι το θέλω εγώ. Το αν και πώς θα γίνω θα το αποφασίσει το κράτος του Λουξεμβούργου.
Η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών από τις αρχές του ‘90... See More που ξεκίνησε η μεγάλη είσοδος εισήλθαν παράνομα στη χώρα και απλώς ορισμένοι νομιμοποιήθηκαν εκ των υστέρων. Καμία σχέση με τη μετανάστευση Ελλήνων σε χώρες όπως η Γερμανία και η Σουηδία.
- Οι προτεινομένες αλλαγές στον κώδικα ιθαγένειας όχι απλώς δεν είναι «μετριοπαθείς» είναι ακραίες συγκρινόμενες με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα.
Ο κ.Παπανδρέου εξέφρασε την επιθυμία να μας μετατρέψει σε «Δανία του Νότου». Ας ξεκινήσει λοιπόν εισάγοντας τη δανέζικη νομοθεσία περί ιθαγένειας, η οποία καμία σχέση δεν έχει με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ <> ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ Η ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ .
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ,ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ .
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΣΜΑ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ
ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΛΠ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΣΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ .
ΜΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ .
ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ ,ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ .

No comments: