Wednesday, January 27, 2010

Αγνοειται αλβανος πορτοφολας


Ακαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 16χρονου που χθες τα ξημερώματα μαζί με δύο ανήλικους Αλβανούς για να αποφύγουν τη σύλληψη έπεσαν στη θάλασσα, στην περιοχή του Αλίμου, κατά την καταδίωξή τους από την αστυνομία.

Οι έρευνες διεκόπησαν γύρω στις 7.00 το απόγευμα και ενώ είχε πέσει σκοτάδι, ενώ νωρίτερα η θαλάσσια περιοχή γύρω από την πλαζ είχε ερευνηθεί από βατραχανθρώπους του Λιμενικού, από τρία πλωτά σκάφη και από αέρος από ελικόπτερο Super Puma.

Ο νεαρός αλλοδαπός μαζί με τους δύο Αλβανούς, 16 και 17 ετών, λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα επιτέθηκαν στον φύλακα της πλαζ Αλίμου και του άρπαξαν το πορτοφόλι με μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό του. Το θύμα ειδοποίησε την αστυνομία και το πλήρωμα του περιπολικού εντόπισε και καταδίωξε τους ανήλικους, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη σύλληψη βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Σαρωνικού. Αντρες του Λιμενικού κατάφεραν να βγάλουν από τη θάλασσα τους δύο Αλβανούς, που νοσηλεύονται στο Ασκληπιείο Βούλας, αλλά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τον τρίτο της ομάδας.
εσπρεσσο

No comments: