Wednesday, January 13, 2010

Μαφιοζικη επιθεση απο Βουλγαρους

Σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας μεταφέρθηκε χθες, στις 5 το πρωί, μια 30χρονη Βουλγάρα από την περιοχή του Τραγανού.
Η άτυχη γυναίκα μιλώντας στους γιατρούς του Νοσοκομείου αλλά και σε άντρες του Αστυνομικού...
Τμήματος Αμαλιάδας που κλήθηκαν για το περιστατικό υποστήριξε ότι την χτύπησαν τέσσερις ομοεθνείς της εξαιτίας κάποιων οικονομικών διαφορών που είχε στην Βουλγαρία…
Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 5 τα ξημερώματα, όταν η άτυχη γυναίκα είχε δώσει ραντεβού με ένα ζευγάρι ομοεθνών της μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Τραγανό προκειμένου στη συνέχεια να πάνε για μεροκάματο σε δουλειές της περιοχής.
Η 30χρονη όμως είχε αργήσει να πάει στο ραντεβού και οι δύο φίλοι της άρχισαν να ανησυχούν. Άρχισαν να κατεβαίνουν τον κεντρικό δρόμο του Τραγανού μήπως την συναντήσουν στον δρόμο όταν ξαφνικά την βρήκαν πεσμένη στο πλάι του δρόμου, σε άσχημη κατάσταση με το ένα της πόδι να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Σε μισολιπόθυμη ακόμα κατάσταση η 30χρονη γυναίκα άρχισε να διηγείται στους δύο φίλους της τον «εφιάλτη» που είχε ζήσει πριν μερικά λεπτά, ιστορία την οποία διηγήθηκε και στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

ΠΑΤΡΙΣ

No comments: