Sunday, December 18, 2011

Λήστεψαν ρουμάνες στριπτιτζούδες με 2500ευρώ λεία!!!!


Άλλη μια περίπτωση τίμιων εργαζόμενων μεταναστών. Αλήθεια αυτές οι ρουμάνες τα δηλώνουν τα λεφτά στην εφορία? 2500 ευρώ καθημερινά? πόσα μας κάνει το μήνα? μ αυτές θα ασχοληθεί καμία κυβέρνηση και κάνα ΣΔΟΕ ή μήπως ξέρουν να πηδάνε μόνο Έλληνες επιχειρηματίες? Ξέχασα βέβαια αυτές εξαιρούνται διότι αλλιώς μπορεί να κατηγορηθούμε για ...ρατσισμό!

Πρωτότυπο στόχο βρήκαν δυο άγνωστοι κακοποιοί που χτύπησαν στο κέντρο των Τρικάλων. Περίμεναν να τελειώσουν το πρόγραμμά τους δυο κοπέλες από την Ρουμανία που εργάζονται ως χορεύτριες σε κεντρικό μαγαζί και τους έστησαν ενέδρα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου κατοικούν!
Οι δυο νεαρές χορεύτριες ηλικίας 18 και 20 χρόνων, τα έχασαν όταν αντίκρισαν τους δυο κουκουλοφόρους που τις απείλησαν με μαχαίρια και δεν τόλμησαν να αντιδράσουν. Τους έδωσαν 2.500 ευρώ και τρία κινητά που είχαν μαζί τους και οι δράστες το έβαλαν στα πόδια! Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, προσανατολίζουν τις έρευνες στους θαμώνες του κέντρου που προφανώς είδαν ότι οι δυο χορεύτριες έπαιρναν πλούσια πουρμπουάρ και σκέφτηκαν να το εκμεταλλευτούν!

No comments: