Friday, December 16, 2011

Οι ληστές την χτύπησαν και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Έχουν οργιάσει οι λαθρομπουκαδόροι πόντικες! Πρώτα τρύπωσαν στην χώρα λαθραία, μετά έφεραν τον οπλισμό τους, μετά μας κουβάλησε ο καθένας και όλο του το χωριό εδώ και τώρα μπαίνουν και στα σπίτια μας οπλισμένοι! Και τώρα με το νέο νόμο... ποιός τους σταματάει! για να μπείς φυλακή πρέπει να κάνεις αίτηση πλεον!

Δύο οικογένειες σε Βάρη και Ηλιουπολη, έζησαν τον τρόμο στα χέρια ένοπλων ληστών που εισέβαλαν
ληστές, όπλα, ένοπλοι, δράστες, επίθεση, εισβολή σε σπίτι, κλοπή, αυτοκίνητα, χρ στα σπίτια τους. Στην Ηλιούπολη, στις 4.30 τα ξημερώματα, τέσσερις κουκουλοφόροι παραβίασαν την πόρτα μονοκατοικίας, όπου μένουν μητέρα και κόρη, χτύπησαν την μητέρα με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι, ακινητοποίησαν και τις δύο με την απειλή όπλων, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και τα κλειδιά του ΙΧ αυτοκινήτου της ιδιοκτήτριας, με το οποίο διέφυγαν. Η μητέρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αναζητούνται.
Στη δεύτερη περίπτωση στη Βάρη, στις 10.30 χτες το βράδυ, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε μονοκατοικία και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη και τη σύζυγό του, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κοσμήματα και τα κλειδιά δύο αυτοκινήτων τους.
http://www.iefimerida.gr/

No comments: