Friday, December 16, 2011

Υπόσχονται να διώξουν τις αλλοδαπές πόρνες που σκορπίζουν το AIDS..

Μας πείσατε! Εδω η Αθηνα εχει γεμισει μαυρες που με 10ευρω κανουν σεξ χωρις προφυλακτικο, που δεν εξεταζονται ποτε, που ουρουν δημοσιως και που εχουν φαληρισει τα ταμεια...
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ!ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!

«Κίνδυνος για την ελληνική οικογένεια»

Απελάσεις αλλοδαπών γυναικών φορέων του AIDS, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας μιλώντας σε ημερίδα για την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Ο υπουργός χαρακτήρισε «μεγάλο πρόβλημα της πόλης την αδήλωτη παράνομη πορνεία και τη σχέση της με το πρόβλημα της διάδοσης του AIDS».

Τόνισε ότι είναι πλέον πρόβλημα της ελληνικής οικογένειας καθώς η μετάδοση γίνεται «από την παράνομη μετανάστρια στον Ελληνα πελάτη, στην ελληνική οικογένεια».

Από τους 620 οίκους ανοχής και studio οι 7 είναι νόμιμοι και από τα 20.000 εκδιδόμενα άτομα τα 1.200 είναι δηλωμένα, ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

Σε συνεργασία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή, όπως είπε, δόθηκαν από το υπουργείο Υγείας τα στοιχεία για την παράνομη εκπόρνευση καθώς «εγείρεται θέμα δημόσιας υγείας». Για να καταλήξει: «Να φύγουν από τη χώρα οι γυναίκες φορείς»! Ούτε συζήτηση βέβαια για τα τεράστια κενά στο καθεστώς ελέγχου και λειτουργίας των οίκων ανοχής από ΕΛ.ΑΣ., υπουργείο Υγείας και δήμους. 
Newsbeast.gr

No comments: