Thursday, December 15, 2011

Κι άλλη καταγγελία για επεισόδια με Λίβυους τραυματίες.Αυτή τη φορά στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών..

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών έχει "καταληφθεί" από προκλητικούς Λίβυους που εξετάζονται δωρεάν.
Φωτογραφια απο τα επεισοδια στην Θεσσ/νικη...Καμαρωστε φατσουλες...
Τις προάλλες συνόδευα ηλικιωμένο συγγενή στο Ιατρικό Κέντρο όπου είχε προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις μέσω του ταμείου του. Τα χάσαμε όταν είδαμε το χώρο υποδοχής γεμάτο μελαμψούς μετανάστες. Νομίζαμε ότι είχαμε κάνει λάθος στο κτίριο. Όλος ο χώρος βρωμούσε τσιγαρίλα και απλυσιά. Τα βλέμματά τους προκλητικά πάνω σε κάθε γυναικεία παρουσία, σχολίαζαν μεταξύ τους στη γλώσσα τους γελώντας δυνατά, σίγουρα σεξουαλικά υπονοούμενα γιατί έδειχναν προκλητικά όποια γυναίκα περνούσε από μπροστά τους. Σε λίγο τα αίματα άναψαν και.....
άρχισαν να τσακώνονται, έπεσε ξύλο, βρισιές κλπ.

Χρειάστηκε η επέμβαση της υπηρεσίας ασφαλείας, ακόμα και των ανδρών νοσοκόμων και των γιατρών αλλά και των πιο ψύχραιμων συμπατριωτών μας που είχαν την ατυχία να βρίσκονται εκεί.
Έμαθα ότι πρόκειται για Λίβυους από τα τελευταία γεγονότα στη Λιβύη.

Απόρησα για το ποιος καλύπτει αυτά τα έξοδα, ρώτησα αλλά δεν πήρα ικανοποιητική απάντηση.
Θεωρώ σκάνδαλο αν πληρώνει το ελληνικό κράτος γιατί δεν πρόκειται μόνο για απλές εξετάσεις αίματος αλλά και για αξονικές, μαγνητικές κλπ. που κοστίζουν άνω των 300 ευρώ η μία.

Δεν φτάνει δηλαδή που γίνεται το αδιαχώρητο στα δημόσια νοσοκομεία και ο Έλληνας ασφαλισμένος που έχει πληρώσει όλη του τη ζωή τον ασφαλιστικό του φορέα είναι υποχρεωμένος να μπει στην ίδια ουρά με τον κάθε λαθρομετανάστη που δεν πληρώνει δεκάρα τσακιστή, δεν φτάνει που εμείς οι Έλληνες πληρώνουμε και τη δική μας ασφάλιση αλλά και τα έξοδα της νοσηλείας των λαθρομεταναστών, τώρα θα πήξουν και τα ιδωτικά νοσοκομεία?

Και κάτι άλλο.
Οι Λίβυοι αυτοί, θα φύγουν μόλις ολοκληρώσουν τις εξετάσεις, ή ήρθαν για να μείνουν με αίτηση ασύλου, πράγμα που σημαίνει μια άδεια παραμονής που δεν εξαρτάται από ένσημα για να ανανεωθεί?
 Μάλλον το δεύτερο.

Καημένη Ελλάδα, έχεις καταντήσει ο βόθρος της Μεσογείου, η χώρα του πολιτισμού έγινε ένας "πολυπολιτισμικός" οχετός.
Που θα πάει αυτό το χάλι κύριοι πολιτικοί?
Ως πότε θα είμαστε ο περίγελως της Ευρώπης, η χώρα του "εμπάτε σκύλοι αλέστε"?
eglimatikotita.gr

1 comment:

Anonymous said...

A RE KANTAFI KAI POU EISE!!!!
G Amelethtos (Byzantinos)