Friday, December 16, 2011

Καταρρέει το κατηγορητήριο κατά των ΟΥΚάδων. Διετάχθει η σύλληψη του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για ψευδορκία!


-Συνεχίζετε το ρεζίλεμα των ψευτοπροοδευτικών..Ούτε καν μπήκαν στον κόπο να πάνε να καταθέσουν οι αλλοδαποί μάρτυρες κατηγορίας...του Δημητρά!!!
-Διετάχθει η σύλληψη του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για ψευδορκία!

Δεν εμφανίστηκαν οι μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη των Ουκάδων με πρόσχημα πως κινδυνεύουν! και ο εισαγγελέας διέταξε να πάει περιπολικό να


τους φέρει. Η δίκη θα συνεχιστεί μόλις εμφανιστούν στο δικαστήριο. Αυτή την στιγμή έξω από το Ναυτοδικείο βρίσκονται παραπάνω από 200 άτομα για αλληλεγγύη στους άνδρες της μονάδας υποβρύχιων καταστροφών...
Καταρρέει το κατηγορητήριο κατά των ΟΥΚάδων. Διετάχθει η σύλληψη του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για ψευδορκία! Είναι ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο και έγραψε το κείμενο που αναρτήθηκε στην Ελευθεροτυπία! περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση..
www.stoxos.gr/ 
Καταρρέει η σκευωρία του ανθελληνικού Παρατηρητηρίου του (χε)Ελσίνσκι!  Συνελήφθη ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για ψευδορκία ενώ οι άλλοι γίναν άφαντοι! Οι υποστηρικτές των αλλοδαπών ορκ και οι τόσο ευθικτοι προοδευτικοί θολοκουλτουριαραίοι έχουν κάτι να δηλώσουν? Φυσικά δεν στεναχωριόμαστε καθόλου που κλείνει η ελευθεροτρυπία κοι οι "καημένοι εργαζόμενοι" (δηλ. οι πράκτορες των ξένων συμφερόντων) μένουν στον δρόμο. Μια ζωή ηταν γλύφτες, ανθέλληνες, επαγγελματίες αντιρατσιστές, και τωρα θα μας βρούν απέναντι τους.
Δημητρά έρχεται η σειρά σου!

No comments: