Sunday, December 18, 2011

Ρουμάνες εκδίδονται για...5 ευρω!

Απορώ ποιός πάει μ'αυτες τις βρωμερές υπάνθρωπες κατσίβελες με τα μαύρα νύχια και τις χωμάτινες πατούσες. Ειλικρινά ειναι τα πιό αδικοξοδεμένα 5 ευρώ που μπορεί να χαλάσει κάποιος!


Και ποιος θα το περίμενε πως ο μεγαλύτερος (σε κίνηση)... υπαίθριος οίκος ανοχής βρίσκεται 
στην Πλατεία Γεωργίου. Οι καταγγελίες στον «Κόσμο» είναι αρκετές. Πρωταγωνίστριες, νεαρές Ρουμάνες (μπορεί και ανήλικες) που για 5 ευρώ... δέχονται να ικανοποιήσουν σεξουαλικά, ηλικιωμένα κυρίως άτομα τα οποία τις πλησιάζουν «γνωρίζοντας» το... κόλπο!...
Οι «φουρνιές» των γυναικών τσιγγάνων από τη Ρουμανία, διαπιστώνοντας πως λόγω της κρίσης η επαιτεία δεν φέρνει τα αναμενόμενα οικονομικά αποτελέσματα το έριξαν... στην πορνεία! Και επειδή νέοι άνδρες δεν θα τις πλησίαζαν εύκολα, προτιμούν τους «ξαναμμένους» ηλικιωμένους οι οποίοι δίνουν εύκολα 5 ή 10 ευρώ για μία σεξουαλική επαφή! Τα «ραντεβού» δίνονται στις δημόσιες τουαλέτες, στο υπόγειο του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, ή σε αυτές που βρίσκονται υπογείως της κεντρικής πλατείας της Πάτρας. 

Η ρουμάνα οδηγεί τον ηλικιωμένο στη «φωλιά» της (συνήθως του υποδεικνύει το σημείο και πηγαίνουν χωριστά), του παίρνει τα χρήματα και τον «ξεμπερδεύει» μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα! Άλλοι πάλι προτιμούν μόνο τα χάδια και βέβαια απαιτούν να πληρώσουν μικρότερο ποσό! 

Σπάνια έχουν αναφερθεί περιπτώσεις κλοπής σε βάρος ηλικιωμένων, έστω και αν συνηθίζεται το ερωτικό κάλεσμα να «κρύβει» προσπάθεια κλοπής χρημάτων από την τσέπη του «ξαναμμένου» ηλικιωμένου. Φαίνεται πως σε αντίθεση με τις ελληνίδες τσιγγάνες (εξπέρ σε αυτού του είδους τις κλοπές), οι Ρουμάνες «βολεύονται» με τα 5ευρα ή 10ευρα και ολοκληρώνουν την «αποστολή» τους ώστε να έχουν... και την επόμενη φορά «πελατεία»! Τελευταίο περιστατικό κλοπής σε βάρος ηλικιωμένου είχε καταγραφεί πριν από ένα μήνα με δράστιδα μία ανήλικη τσιγγάνα, όμως δεν εξακριβώθηκε το αν προηγουμένως η Ρουμάνα και ο ηλικιωμένος είχαν «συμφωνήσει» να έρθουν σε ερωτική επαφή. 

Δρουν και σε άλλες περιοχές;
Αρκετοί γνωρίζουν για τις ερωτικές περιπτύξεις στις τουαλέτες, όμως δύσκολα οι Αρχές μπορούν να σταματήσουν το φαινόμενο. Και αυτό γιατί θα πρέπει να γίνει... σύλληψη επ' αυτοφώρω! Δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβαίνει και σε άλλες περιοχές που έχουν μετατρέψει σε στέκια τους οι ομάδες των Ρουμανοτσιγγάνων (όπως η Πλατεία Παπαφλέσσα και η Ακτή Δυμαίων), όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καταγγελία.

No comments: