Thursday, December 15, 2011

Βουλγαρο-Αλβανικη συνεργασια εμποριας ναρκωτικων.

Συνελήφθησαν  στη Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 28χρονος Βούλγαρος και ένας 25χρονος Αλβανός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι δυο αλλοδαποί κατείχαν και πουλούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία μαζί τους, όπου συμφωνήθηκε η αγορά τριών κιλών κάνναβης έναντι του χρηματικού ποσού των 7500,00 ευρώ.
Για τη σύλληψη των δραστών, οργανώθηκε χθες (14-10-2011), άρτια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία Αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προσποιούμενος τον πελάτη συνάντησε τους συλληφθέντες και τους συνέλαβε.
Κατά τη σύλληψη των δυο αλλοδαπών, στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής :
  •  Τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 2827 γραμμαρίων.
  •  Τρία κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim , τα οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσα συνεννόησης για την πώληση των ναρκωτικών.
  •  Το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ.
Επίσης κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα με την οποία οι δυο αλλοδαποί προσήλθαν στο σημείο συνάντησης καθότι την χρησιμοποιούσαν ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

No comments: