Wednesday, December 14, 2011

Ξύλο μεταξύ μαθητών και Λίβυων στη Θεσσαλονίκη(ΦΏΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Καυγάς ανάμεσα σε μαθητές που έκαναν εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και σε Λίβυους, είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων νεαρών, εκ των οποίων ο ένας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.



Η ένταση δημιουργήθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από το ξενοδοχείο Capsis, στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά που έστησαν ορισμένοι από τους Λίβυους, οι οποίοι διαμένουν το τελευταίο διάστημα σε ξενοδοχεία στην οδό Μοναστηρίου, με μαθητές που βρίσκονται στην πόλη για την πενθήμερη εκδρομή τους.
Οι Λίβυοι ενόχλησαν κάποιες από τις κοπέλες του σχολείου, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμμαθητών τους, οι οποίοι τους επιτέθηκαν φραστικά. Ακολούθησε καυγάς, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τέσσερις μαθητές. Μάλιστα ο ένας από τους μαθητές τραυματίστηκε από τις πατερίτσες δύο εκ των τραυματιοφορέων αλλοδαπών.
Συγκεντρωμένοι αλλοδαποί μάλιστα, είχαν κλείσει το δρόμο και σταματούσαν τη διέλευση των Ι.Χ.
Οι περίοικοι έχουν ξεσηκωθεί και θέλουν να τους διώξουν, με την αστυνομία να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.
Τα πνεύματα στην περιοχή τελικά ηρέμησαν γύρω στις 00:30 το βράδυ και η οδός Μοναστηρίου δόθηκε στην κυκλοφορία.

Πηγή:NEWSBOMB

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ (ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΑ ΚΛΠ), ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ, ΞΕΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ?

 

No comments: