Tuesday, December 13, 2011

Τσιγγάνοι με κλεμμένα στους Σοφάδες.

Αλυσοπρίονα, τηλεοράσεις, υπολογιστές, πλυντήριο, σωλήνες και αλλα πολλά κλοπιμαία...

Κλασσικοί γύφτοι...κλοπες ναρκωτικα οπλα κλπ...μια ζωή επιβιώνουν εις βάρος άλλων...


Συνελήφθηκαν στην Καρδίτσα, τέσσερις  (ΡΟΜΑ), ηλικίας 44, 23, 39 και 45 ετών αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, για κλοπή.  
Ειδικότερα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν κοντά σε μάντρα ανακύκλωσης παλαιών υλικών και μετάλλων – σκραπ, να έχουν σταθμεύσει φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 44χρονου συλληφθέντα, έμφορτο με 33 μεταλλικούς σωλήνες, τους οποίους προόριζαν για πώληση στην ανωτέρω μάνδρα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες, ενεργούντες από κοινού, αφαίρεσαν τους προαναφερόμενους μεταλλικούς σωλήνες, βάρους 1.300 κιλών και αξίας 3.200 ευρώ, πρώτες πρωινές ώρες χθες (12-12-2011), από αγρόκτημα σε αγροτική περιοχή του Δήμου Σοφάδων.
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, άμεσα οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας και ειδικότερα στον εκεί ευρισκόμενο οικισμό ΡΟΜΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων, προς εντοπισμό και άλλων κλεμμένων αντικειμένων, αφού οι τέσσερις ημεδαποί έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.
Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν 32 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Α.Δ. Καρδίτσας.
Κατά τη διάρκεια των κατ’ οίκον ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός από:
α) ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεοράσεις, DVD players , ηχεία, μείκτες ήχου, ραδιο- cd αυτοκινήτων, ραδιοκασετόφωνα- στερεοφωνικά, μετασχηματιστές, παιγνιομηχανές, κινητά τηλέφωνα),
β) ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εξαρτήματα αυτών,
γ) ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές (πλυντήριο, ραπτομηχανή, καλοριφέρ, ηλεκτρική σκούπα, ζυγαριές, καφετέριες, βραστήρες),
δ) γεωργικά εργαλεία (αλυσοπρίονα, πιεστικά, μοτέρ, κομπρεσέρ),
ε) άλλα αντικείμενα, που προέρχονται από κλοπές και
στ) διαρρηκτικά εργαλεία.
Οι αφαιρεθέντες μεταλλικοί σωλήνες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα. Επίσης, κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.
Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών των ανωτέρω κατασχεθέντων αντικειμένων, προκειμένου να τους αποδοθούν.
Καλούνται οι πολίτες που έχουν πέσει θύματα κλοπής να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 24410-80223 του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, για αναγνώριση – ταυτοποίηση των αφαιρεθέντων αντικειμένων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

1 comment:

Anonymous said...

[url=http://dcxvssh.com]ziBGsnI[/url] , dBlntzewdEYjPj - http://hhmgziigpu.com