Saturday, December 10, 2011

Hollywood: Φώναζε "O Αλλάχ είναι μεγάλος" και άρχισε να πυροβολεί εναντίον περαστικών

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



ImageΈναν οπλοφόρο σκότωσε η αστυνομία στο Hollywood μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών. Ο οπλοφόρος βρισκόταν σε κεντρική διασταύρωση της λεωφόρου Sunset όπου για άγνωστο λόγο με ένα πιστόλι το οποίο κρατούσε άρχισε να πυροβολεί  αδιακρίτως εναντίον διερχόμενων οδηγών φωνάζοντας -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- ο Αλλάχ  είναι μεγάλος τραυματίζοντας σοβαρά τουλάχιστον τρία άτομα.
Ένας εκ των τραυματιών δέχθηκε μια σφαίρα στο σαγόνι και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομίας περικύκλωσε αμέσως την περιοχή καλώντας τον οπλοφόρο να παραδοθεί, ο τελευταίος όμως αρνήθηκε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Ακόμη οι αρχές δεν έχουν κάποια στοιχεία για τα πιθανά κίνητρα του νεκρού. 

 DEFENCE.NET

1 comment:

Anonymous said...

Λοιπόν, αυτό είναι το πρώτο μου check out στο ιστολόγιό σας! Είμαστε μια ομάδα εθελοντών και ξεκινώντας ένα ολοκαίνουργιο πρωτοβουλία σε μια περιφερειακή κοινότητα στην ίδια ακριβώς θέση. Το ιστολόγιό σας παρέχονται μαζί μας πολύτιμες πληροφορίες για να εργαστούν. Έχετε κάνει μια θαυμάσια εργασία!